2023

Uitslag Zundert

Op 24 september is de laatste wedstrijd verreden voor de competitie.
Het was een baan die niet goed te krijgen was, veel te droog en geen grond om de gaten te dichten. Voorafgaand aan de wedstrijd weinig tot niets aan de baan gedaan, zoals water inbrengen om voor een homogene baan te zorgen.
De tractoren met het meeste vermogen konden dit (op een enkeling na) niet op de baan krijgen en dit resulteerde in bijzondere uitslagen en ontevreden deelnemers.

Uitslag Meeuwen

Afgelopen zaterdag 2 september was al weer de één na laatste wedstrijd van het seizoen. De dag ervoor was er best wat regen gevallen, dus het terrein was erg modderig. Gelukkig waren de banen wel goed en konden we gewoon rijden. Om 12.45uur trok de eerste trekker de ketting strak. In de middag kwam ook nog het zonnetje door. In een aantal klasse waren er ook een aantal bij schrijvers. Met zijn alle hebben we een mooie wedstrijd neer kunnen zetten.
Op 24 september rijden de hypropullers hun laatste competitiewedstrijd in Zundert.

Uitslag ’s Heer Abtskerke

Zaterdag 26 augustus om 14.00uur zouden de hypropullers hun competitiewedstrijd rijden in ’s Heer Abtskerke. Door de vele regen die is gevallen konden we helaas niet op tijd starten. Nadat het eindelijk droog was heeft de organisatie van ’s Heer Abtskerke alles op alles gezet om de baan weer op orde te kunnen krijgen zodat de hypropullers alsnog hun 12de competitiewedstrijd konden rijden. Gelukkig is het hun gelukt om de baan weer goed te krijgen. De 5,5ton Agri sport ging eerst proef rijden om te kijken hoe de baan was. Daarna om 16.55uur zijn we gestart met de competitie. We reden in floating finish. We hebben er met elkaar een mooie wedstrijd van gemaakt voor het vele publiek dat aanwezig was.

Uitslag Wouw

Zondag 20 augustus reisden we met de hypropullers af naar Wouw voor al weer de 11de competitiewedstrijd. De weergoden waren ons dit keer wel goed gezind. Het was een prachtige zonnige dag. Voor het publiek hebben we weer een mooie wedstrijd neer kunnen zetten.

Aankomend weekend wordt een druk weekend. Er staan dan 2 wedstrijden op het programma, Zaterdag reizen de hypropullers eerst af naar ’s heer Abtskerke en op zondag gaan we naar Ossendrecht.

Uitslag Oudenbosch

Op de tweede wedstrijddag van Tractorpulling Oudenbosch reden de Hypropullers de 10e competitiewedstrijd. De tijd tussen de wedstrijden was ongewild langer door het helaas wegvallen van Trekkertrek Krommerijnstreek Werkhoven door de extreme regenval.
Ook zaterdag 12 augustus waren de weergoden ons niet gunstig gezind want voorafgaand aan de wedstrijd viel er meer dan 15 mm regen. Het terrein was heel erg nat en de organisatie besloot de wedstrijd een uur later te starten zodat men met man en macht water kon wegpompen en men hoopte dat zon en wind ook nog hun best zouden doen. Bij de ingang lagen rijplaten en vandaar stonden er sleeptractoren klaar om iedereen op de plaats te trekken.
10 over half 7 begon de wedstrijd voor de Hypropullers. De start was lastig maar de baan werd super onderhouden en was goed! Er werd een mooie wedstrijd neergezet met heel veel Full Pulls.

Uitslag Merksplas (B)

Zondag16 juli de 8e Hypropullers competitiewedstrijd verreden bij Trekker Trek Merksplas, we zijn hiermee alweer over de helft van de geplande wedstrijden. Het was fantastisch pulling weer, met af en toe een druppel regen en/of dreigende lucht☁️ maar gelukkig niet zo extreem heet als de week ervoor. Het publiek genoot zichtbaar van de strijd met in de Hypro45 zelfs een superfinale💪.
De komende weken hebben we een beetje vakantie maar we zijn er weer op vrijdagavond 4 augustus bij Trekkertrek Krommerijnstreek Werkhoven.

Uitslag Cromvoirt

Zaterdag 8 juli om 14:15 uur ging competitie wedstrijd 7 van de Hypropullers van start bij Pulling Cromvoirt. Het was op dit moment ruim boven de 30 graden!! Iedereen zocht waar mogelijk de schaduw op. Voor de sleepwagenbemanning en de vlaggers was dit niet mogelijk. Net als de bestuurders met de overalls, sommige ook met helm was het extreem warm. De tractoren gaven ook nog veel warmte af, soms met mooie vlammen uit de uitlaat. Zelfs de baan had last van de warmte en droogde veel te snel.
We werden vergezeld door diverse bijschrijvers zoals in de uitslag te zien is.

Uitslag Hoeven

Voor de 5de competitie wedstrijd reisden de hypropullers af naar Trekkertrek Hoeven. Het was een warme zonnige dag. Met een kleine vertraging trok de eerste trekker rond 18.00uur de ketting strak.
Aankomende week hebben we vrij af. De volgende competitie wedstrijd is op zaterdag 8 juli in Cromvoirt.

Uitslag Minderhout

Zaterdag 10 juni een thuiswedstrijd voor onze Belgische deelnemers en voor onze Nederlandse deelnemers een buitenlandse wedstrijd bij Trekkertrek Minderhout voor competitiewedstrijd 5.
Het was een hele warme (hete) zonnige dag maar bij de start van de wedstrijd omstreeks 18:30 uur was de ergste hitte over. De shovel, schaaf, bandenwals en wals hebben ontzettend hun best gedaan om de baan te prepareren en dat lukte goed.
De Hypropullers werden vergezeld van verschillende bijschrijvers zoals in de uitslag te zien.
Komend weekend vrij af en de volgende competitie wedstrijd is Hoeven op zaterdag 24 juni.

Uitslag Moerkapelle

Zaterdag 3 juni met stralend zonnig weer naar Trekkertrekkie Moerkapelle. Bij aankomst overleg tussen vlaggers, sleepwagen crew en organisatie over welke baan de beste zou zijn en we kozen voor de rechterbaan, die de meeste grip leek te hebben.
Er stonden dikke rijen publiek (5000 bezoekers) voor de hekken toen rond 14:35 de competitie van start ging. Bijna alle deelnemers 3x voor de sleepwagen in een superfinale, uitgezonderd de MegaSport klassen omdat met het warme weer de machines niet voldoende af kunnen koelen in zo korte tijd.
Na de prijsuitreiking met prachtige bekers en bloemen en verzorging van de inwendige mens weer huiswaarts wetende dat volgende week competitie wedstrijd nummer 4 op het programma staat bij Trekkertrek Minderhout in België.
Filmpjes zijn te zien op onze Facebook pagina.
Na wedstrijd nummer 4 zal er een eerste tussenstand geplaatst worden.

Uitslag Zuid-Beijerland

Op de zonnige 🌞zaterdag 27 mei gingen de Hypropullers op weg naar Trekkertrek Zuid-Beijerland. Er was veel te beleven voor ontzettend veel en enthousiast publiek👏👏
Om 15:15 uur trok de eerste deelnemer 💪de ketting strak en op een korte 80 meter baan werd in een heel vlot tempo de competitie verreden.
Hierbij de uitslag🏆.
Ook Johan was aanwezig en heeft alles 📹gefilmd:
https://youtu.be/sTSDaM6JL1E
https://youtu.be/iX89jj14ZAA
https://youtu.be/v1Eq_NixRqI
https://youtu.be/47lam_Pema8
https://youtu.be/wIFwV6V4zfQ
https://youtu.be/0JtFX1Xl268
https://youtu.be/i6W_QqPka4E
Veel plezier met (terug)kijken en zaterdag 3 juni zijn we in Trekkertrekkie Moerkapelle

Uitslag Achtmaal

30 april de eerste competitie wedstrijd gehad in Achtmaal met veel publiek en fantastisch weer. Hopen dat alle wedstijden mooi droog weer hebben. Voor aanvang van de wedstrijd hebben de leden van de Technische Commissie alle tractoren geïnspecteerd.
Nadat de traptrekker race was afgelopen zijn we gestart met de competitie. De wedstrijd verliep vlot met in sommige klassen spannende uitslagen dicht bij elkaar. Nog niet alle trekkers waren klaar, maar die hopen we de volgende wedstrijd op zaterdag 27 mei in Zuid-Beijerland te zien.