2023

Zaterdagavond 21 oktober 2023 werd in Café Buitenlust (CvJvK) in Rijsbergen de jaarlijkse feestavond gehouden van de competitie voor de Hypropullers. De deelnemers werden in het zonnetje gezet en de prijzen werden op deze avond uitgereikt. Daarnaast was er op deze avond aandacht voor de Hypropuller en Organisator of the Year. Deze gingen dit jaar naar Krisjan Jochems en de Streekdagen in Meeuwen! Gefeliciteerd!

Alle foto’s van deze avond zijn terug te vinden op: https://www.erwinnet.nl/fotoboek/2023-2/21-oktober-2023-feestavond-prijsuitreiking-hypropullers/

Hypropuller organisator of the year 2023

In 2023 is de wedstrijd in Meeuwen verkozen tot organisator of the Year 2023. Meeuwen is al sinds 2003 een van de wedstrijden op de kalender.

Voorheen was de locatie in Almkerk maar sinds 2016 zijn ze verplaatst naar Meeuwen.

We feliciteren de organisatie van Trekkertrek Meeuwen met het behalen van hun prijs en we hopen nog vele jaren onze competitie wedstrijd te mogen komen rijden.

Enkele opmerkingen van de stembiljetten: mooie wedstrijd, ondanks de vele regen mooie wedstrijd neer kunnen zetten, geweldig georganiseerd ondanks moeilijke omstandigheden, mooie baan, meerdere banen, groot evenement rond de trekkertrek, top baan, top georganiseerd, beste baan van het jaar

Hypropuller of the year 2023

In 2023 werd Krisjan Jochems uit Wernhout met zijn Valtra 705 voor het 5de maal op rij kampioen in de Hyprosport 2,5 ton en is gekozen tot Hypropuller of the year 2023.

Enkele opmerkingen van de stembiljetten: vaak aanwezig, probeert overal te komen rijden, sportief, rijd al effkes mee en is echte Hypropuller

In het zonnetje gezet

Het nieuwe competitie seizoen komt er weer aan maar we kijken nog even terug. Zonder de Hyproslee hadden we de competitie Hypropullers, vernoemd naar de Hyproslee, niet kunnen neerzetten.

Al jaren staat hij op iedere wedstrijd kant en klaar zodat er gereden kan worden.

Tijdens onze feestavond 20 oktober jl. hebben we hier bij stil gestaan en onze voorzitter Corné Bastiaansen in het zonnetje gezet met een mooi pakket gevuld met zijn eigen mini Hyproslee.

We hopen dat de Hyproslee nog jaren een toevoeging mag zijn aan onze competitie en dat we nog vele nieuwe rijders mogen verwelkomen.