Toch nog Trekker-Trek in Zundert?

Overgenomen uit de Zundertse Bode
dinsdag 29 september 2020              Sport en Vereniging

ZUNDERT – Vanwege de Corona maatregelen zijn vrijwel alle evenementen in de gemeente Zundert helaas afgelast. Zo ook de diverse trekker-trek wedstrijden die jaarlijks binnen de gemeente plaats vinden.

Echter op initiatief van Stichting “De Hypropullers” en een aantal plaatselijke deelnemers uit de landbouwklassen was er toch nog afgelopen zaterdag een trekker-trek testdag georganiseerd. Deze vond plaats op de trekker-trek baan aan de Stuivezandseweg.

Door de medewerking van gemeente Zundert, Stichting Trekker-Trek Zundert, de grondeigenaren en diverse vrijwilligers konden een 40 tal landbouwtractoren en een 20 tal sporttractoren testen of de aanpassingen die ze mogelijk gedaan hadden ook in de praktijk werkten.

Geen publiek

Ondanks dat er geen publiek aanwezig kon zijn was het voor de deelnemers aan de testdag weer eens leuk om na een lange tijd toch weer eens hun favoriete hobby uit te oefenen. Dus diegenen die er toch een glimp van opgevangen hadden of mogelijk iets gehoord hebben, er was inderdaad een kleine trekker-trek in Zundert zaterdag jl.

Richard de Vries, bestuurslid en competitiedeelnemer in de Hypro 2,5 ton in actie (foto Erwin Martens)